Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorierForskning & VetenskapYoga & Praktik

Äntligen! Ett vetenskapligt perspektiv på yoga

Bloggen är här. På svenska. Bland vänner och kollegor. Bättre kan det inte bli.

Just när jag skriver det här gör mitt hjärta en liten volt. Eller kanske mer en sorts gymnastisk flick-flack. Jag är nämligen både glad, och lite nervös, över att starta den här bloggen här på YogaWorld.

Det faktum att jag har ett intensivt förhållande med vetenskapen kommer nog inte att gå dig förbi. Riktigt innerligt hoppas jag på att kunna bjuda dig på endorfinkickar över forskningsresultat och hårslitande tillfällen i ‘labbet’. Självklart blir det en hel del tankar kring yoga. Allt i en härlig mix.

I ett kaos av att vara småbarnsmamma, en god yogi (vad nu det innebär!?) samt i ett försök att bli klar med min masterexamen är jag en mästare på att göra för mycket. Tur är att jag är lat till min natur och det gör att jag tar ledigt och pillar navelludd ganska ofta bland yogakuddarna med några väl valda djupa andetag.

Jag ser fram emot att få dela tankar, idéer och min yogiska/vetenskapliga vardag med dig.

//Sara

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.