Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorierYoga & Praktik

Påskyoga och vila! Testa yogaklasserna från nya boken på Yogobe.com

Nu i påsk ska jag förutom att skriva på min uppsats ha det ledigt tillsammans med min man (date time!). Att få till lite ledighet innan barn nummer två kommer känns som lyx. Vem älskar inte att få tid till att umgås, äta gott, träna och vila om vartannat?

Om du inte vet vad du ska träna eller vila med så kan du nu testa de yogaklasserna och några av det praktiska tipsen som finns i min nyutkomna bok. Här på yogobe.com hittar du en playlist med samtliga delar >> Använd koden SARAHOY när du skapar ett nytt konto och få dina första 30 dagar gratis.

GLAD PÅSK!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.