Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorierForskning & Vetenskap

Yoga för ett hållbart samhälle – gästbloggande på Yogobe

Foto Malin Wittig, copyright Bonnier Fakta

Jag är övertygad om yogans enorma hälsopotential! Med det sagt tror jag inte på en överromantiserad bild av att yoga är en mirakelkur för allt och alla.

Idag gästbloggar jag på Yogobe’s blog där du kan läsa om hur yoga kan ha en betydande roll för ett hållbart samhälle – för det tror jag verkligen att den har, men vi måste bli på det klara med hur. Dessutom kan du läsa mer om spännande forskningsresultat!

Läs mer i blogginlägget samt få länkar till fler yogastudier >>>

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.