Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorierYoga & Praktik

Boosta höfternas kapacitet – 4 min yogaflöde för smidiga och sköna höfter

Hur härligt är det inte att känna att du äger dina höfter, att dem är smidiga och starka? Här nedan får du ett 4 minuters yogaflöde du kan göra för dina höfter lite närsomhelst och varsomhelst.

Det är svårt att beskriva hur mycket jag saknar att kunna röra mig obehindrat utan en stor mage i vägen och kroppsdelar som inte beter sig som de brukar. Jag kommer ihåg att jag hade samma längtan sent i min förra graviditet. Samtidigt vet jag att jag snart kommer att kunna röra mig lite mer, men med två barn på utsidan istället. Det hjälper iallafall att titta på lite gamla videos, som den nedan, för att känna hopp om att snart.. snart så.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.