Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorier

Livets lycka! Bebis, semester och… trumvirvel… nytt jobb!

Nu är hon här! Vår lilla dotter Charlie föddes 15 juni! För lite mer än tre veckor sedan gick vattnet och bara några timmar senare var hon ute i världen. Lite som ketchup-effekten kan man säga. En lång väntan, till och med en månad längre än första graviditeten, för att sedan göra en snabb entré. Just nu är vi uppe i ett smärtsamt (oj vad man glömmer efter-födandet och amningssmärtorna blandat med sömnbrist) och kärleksfullt kaos i hopp om att någon gång hitta någon struktur i att helt plötsligt fylla fyra personers behov i vår familj. 

Inte nog med att vi fått barn, jag har också fått ett nytt jobb inom ett forskningsprojekt på Gymnastik och Idrottshögskolan från hösten och framöver. Det ska bli så galet kul!! Detta är något jag länge haft visioner om och jobbat hårt för. Det går inte alltid som man tänkt sig och allt kan hända på vägen, men jag är övertygad om att tålmodighet och en konsekvent kavla-upp-ärmarna attityd gör att man kommer närmare sin vision och sina mål.

Tills dess att nya jobbet startar har jag 100% semester och kavlar ned ärmarna med fullt ös på barn och lekfronten. Vilken sommar! Tittar in på bloggen sporadiskt när jag har något jag bara måste dela med mig av.

2 kommentarer

  1. Grattis till baby och nytt jobb! Håller på att läsa din bok, den är toppen! Hälsningar Catrin

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.