Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Sara Hoy
Yoga World

Kommande Kurser & Utbildningar

Fördjupningskurs

THE SPINE

20 timmars djupdykning i ryggradens och bröstkorgens anatomi, fysiologi och biomekanik. Uppdatera och fördjupa dina kunskaper från både ett praktiskt och teoretiskt perspektiv. Här utforskar vi ryggens rörelser och potential, och hur vi kan närma oss den med ett intelligent förhållningssätt till vår yogapraktik.

Läs mer här >>

Workshop

PROGRESS & REGRESS – How To Individually Tailor Yoga Asana

10 timmar. Lär dig att modifiera, anpassa och få ut mer av din fysiska yogapraktik. Under den här workshopen kommer du få verktyg till att bryta ned och individualisera din yogapraktik för att få ut mer av den – oavsett om det är rörlighet, styrka, teknik, en specifik asana eller stressreducering du är ute efter.

Läs mer här >>

ALL ABOUT THE SPINE

3 timmar. En workshop tillsammans med Olivia Berggren för att utforska ryggradens rörelser och strukturer i både helhet och detalj. Med hjälp av golvet, vägg och props skapar vi en ökad känsla och kunskap om ryggens potential. Vi kommer under workshopen även att gå in på nervsystemets roll i rörelse och vila, samt hur vi kan träna upp det för en mer hälsosam rygg. Både jag och Olivia har lång erfarenhet av att undervisa yoga och bakgrund både inom fysioterapi, idrottsmedicin såväl som fysiologi.

Läs mer här >>

EXPAND your yoga

12 timmar. Tillit, process och ett vetenskapligt förhållningssätt till yoga och rörelse – det är vad den här helgen handlar om. Jag tillsammans med Magnus Ringberg och Robin Tåg har gått ihop och erbjuder dig att ta del i detta tvådagars event utöver det vanliga. Ett event där kunskap möter nytänkande, och där vetenskap möter praktik.

Läs mer här >>