Sara Hoy
Yoga World

Om mig

En yogi och rörelsefantast, född och baserad i Sverige, med världen som inspirationskälla och arbetsplats – det är jag Sara Hoy. Välkommen till min värld! Den är fylld av vetenskap, yoga och rörelsepraktik, och det är precis det du kommer att få ta del av här på min blogg. Mitt intresse för hållbar hälsa är djupt, brett och minst sagt passionerat.

När jag inte jobbar inom forskningsprojekt inom fysisk aktivitet och yoga på Karolinska Institutet och Centrum för Psykiatriforskning håller jag fördjupningskurser, workshops, och föreläser så ofta jag bara kan. Utöver det utbildar jag yogalärare som en av huvudlärarna på Nordiska Yogainstitutet inom framförallt anatomi, fysiologi och biomekanik.

För mer om mitt arbete och fördjupningskurser spana in mitt konto på Instagram @yogaprehab och besök www.yogaprehab.se

Vill du yoga med mig? Jag håller klasser dygnet runt på Yogobe (online). Med koden ”SARAHOY” kan du som ny prova på 30 dagar kostnadsfritt.

Jag är utbildad och verksam yogalärare (ERYT-500, YACEP) och certifierad inom Viryayoga, men har testat det mest inom yogans former och uttryck. För tillfället läser jag en master inom Fysiologi & Biomekanik på GIH, och är utbildad Folkhälsovetare (kandidat) på KI sedan tidigare. Genom de senaste åren har jag studerat rörelseanalys och rörelselära på avancerad universitetsnivå samt är FRC™ Mobility Specialist och lic. Personlig Tränare.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.