Sara Hoy
Yoga World
Alla kategorierForskning & VetenskapYoga & Praktik

Nu händer det! Releasefest och kommande bokturné

Foto Malin Wittig. Copyright Bonnier Fakta

I nästa vecka får jag äntligen möjlighet att presentera ett av de största projekten jag jobbat på de senaste åren. På tisdag den 26e mars publiceras min bok ‘Yoga, vetenskap & fakta – därför fungerar det’ av Bonnier Fakta. Nu kan du komma på releasefest i Stockholm eller möta upp mig någonstans längs vägen på bokturnén som går från Malmö i söder till Skellefteå i norr. 

Boken går redan nu att förbeställa på Adlibris och Bokus. Den kommer också att finnas till försäljning på releasefesten (dock ej på turnén pga att min packning då skulle bli lite för tung).

Det finns några få platser kvar på releasefesten onsdagen den 27e mars i Stockholm. Vet du att du vill gå, boka dig nu genom att följa länken här >>

Under min resa runt i Sverige kommer jag hålla en kort föreläsning och yogaklass baserat boken mellan 5e – 11e april samt 11e maj 2019. Om du inte redan bokat dig, gört.

Fre 5e april – My Yoga Room, Malmö

Tis 9e april – Studio Flow, Göteborg

Ons 10e april – Yoga Shala, Sundsvall

Tors 11e april – Zoloz Yogastudio, Skellefteå

Fre 12e april – Love Yoga, Umeå

Tis 16e april –Frukostevent Pocket Shop, Götgatan i Stockholm

Lör 11e maj – Vaxholms Yogacenter, Stockholms skärgård

 

Det finns inte ord för hur exalterad jag är över den kommande tiden. Hoppas att vi ses den närmaste månaden någonstans i Sverige 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.